潔儀の囧寶 发表于 2009-6-28 18:52

哈哈,挺可爱的说,内容啦
嗯,我今天下午才看回昨晚的大本营
真的乐SHI了,除此之外,还感动得要命
我想,这是最棒的聚会
湖南卫视真强,这样也能发掘出来,赞个
还有,那个老师,可爱哈!

嗯啦,忘了介绍,我是Susan
也是广东广州的,不过不是石头里爆出来的
哈哈!

109猪君 发表于 2009-6-28 19:17

RE: 【小君de日记】我好憎你既假【这是用广州话写的··不懂得可以问我】

依家覺得咩都好假··咩都信5過··人點解會變成甘··點解會甘偽裝自己··點解5可一誠實D對待人··F唔系咩都可以講既咩··點解要甘做···我地唔系有福同享··有難同當既咩··點解依家你福拿曬··D難要卑曬我呢··你知5知···你甘對我···我會好sad··· 你同佢可以甘開心甘笑··點解同我就5得··· 我好憎你既假··· END

快乐爱炅→小红 发表于 2009-6-28 19:22

哈哈.

我也写了哦。

希望你常去做客.. 8# 109猪君

需要幸福 发表于 2009-6-28 20:32

后生女要展望将来啊...   呵呵~~~吾好甘伤心你试啉下其实人与人本来就系志同道合而相遇相识and相知到最尾注定要形同陌路人生噶过客喈   有D人 你真心真意甘去对距但人地未必以一样噶心来对你~~你要明白噶系吾好将人地睇得甘重要   over

淡·忘、 发表于 2009-6-28 20:35

小君。
我想起来了,呵呵。
欢迎呵。
来支持下。

can900924 发表于 2009-6-28 20:36

写吧!
写好些噢!
期待……
支持你啦!

109猪君 发表于 2009-6-28 20:47

后生女要展望将来啊...   呵呵~~~吾好甘伤心你试啉下其实人与人本来就系志同道合而相遇相识and相知到最尾注定要形同陌路人生噶过客喈   有D人 你真心真意甘去对距但人地未必以一样噶心来对你~~你 ...
需要幸福 发表于 2009-6-28 20:32 http://www.hejiong.com/bbs/images/common/back.gif
恩恩··你讲得好岩··
有D人真系好jian···
佢jian佢既事···
我地5好理呢D人····
我要同佢绝交

需要幸福 发表于 2009-6-28 21:24

恩恩··你讲得好岩··
有D人真系好jian···
佢jian佢既事···
我地5好理呢D人····
我要同佢绝交
109猪君 发表于 2009-6-28 20:47 http://hgc05016.chinaw3.com/bbs/images/common/back.gif

绝交?!甘严重啊?!!!    吾好甘冲动先~~ 冷静下好好啉下同距绝交噶话你会吾会后悔   吾好甘冲动~~~

109猪君 发表于 2009-6-28 21:58

绝交?!甘严重啊?!!!    吾好甘冲动先~~ 冷静下好好啉下同距绝交噶话你会吾会后悔   吾好甘冲动~~~
需要幸福 发表于 2009-6-28 21:24 http://www.hejiong.com/bbs/images/common/back.gif
唔会噶···
佢甘jian···
成班同学都5中意佢···
好鬼样····
仲以为自己好靓···
唉··
再同佢玩··
我怕我自己5知变成点

阿步 发表于 2009-6-28 22:02

我记得呐、小君哈。
qq上有的宝贝呐。
聊的不多。不过阿步来给点支持哈~~
(~ o ~)~zZ
页: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 【小君de日记O(∩_∩)O】我回来了。。对昨天的快乐大本营有点失望【更在657楼】